Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

The Video Diaries Of Rifleman Harris: Ειδική προσφορά από τον Jason Salkey για τους Έλληνες Fans του Sharpe και τα μέλη του Blog μας!

Photo © Jason Salkey : http://www.riflemanharris.co.uk/
Είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον Jason Salkey, τον αγαπημένο Rifleman Harris από την επική σειρά Sharpe. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υποστήριξή του στο blog μας και για την ειδική προσφορά που έκανε σε εμάς και σε όλα τα μέλη του site μας. Οι Έλληνες θαυμαστές του Sharpe θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την σειρά που άφησε εποχή και λατρεύτηκε από ολόκληρο τον κόσμο.

Στο επίσημο site του The Video Diaries Of Rifleman Harris θα βρείτε σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό και υπέροχα κείμενα γραμμένα από τον ίδιο, εκτενείς διηγήσεις βασισμένες στην πολυετή συνεργασία του με όλους τους εξαίρετους ηθοποιούς που λατρέψαμε.

Όσοι θέλουν επίσης να εμπλουτίσουν την συλλογή τους μπορούν να αγοράσουν την σειρά DVD: Τhe Video Diaries of Rifleman Harris πατώντας εδώ. Είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι στον κόσμο του Sharpe πίσω από τις κάμερες με συνοδοιπόρο τον Rifleman Harris. Όλοι οι θαυμαστές αξίζει να τα αποκτήσουν. Δείτε αποσπάσματα στο παρακάτω βίντεο:Από σήμερα θα μπορείτε να αγοράσετε τα DVD σε ειδική τιμή-έκπληξη αρκεί να ενημερώσετε τον Jason ότι είστε μέλη του Blog μας και Έλληνες θαυμαστές της σειράς! Για άλλη μία φορά τον ευχαριστούμε για την υπέροχη προσφορά που μας έκανε και για την συζήτηση που είχαμε μαζί του. Είναι ένας αξιόλογος και ταλαντούχος καλλιτέχνης  που θαυμάζουμε και αγαπάμε.