Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Sharpe Classic Collection [DVD]: Αξίζει Να Το Βάλεις Στην Συλλογή Σου!


Ο Sharpe είναι ένας από τους επικότερους χαρακτήρες που έχει παίξει ποτέ ο Sean Bean. Αποφασίσαμε λοιπόν να αγοράσουμε τα συγκεκριμένα DVD από το Amazon.co.uk και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με την άψογη και καθαρή εικόνα, την υπέροχη συσκευασία και την γρήγορη παράδοσή του στον χώρο μας (σε δύο εβδομάδες ακριβώς). 

Περιέχει οχτώ DVD με αγγλικούς υπότιτλους (δεν μας πείραξε καθόλου που δεν είχε Ελληνικά διότι ήδη ξέραμε το σενάριο απ' έξω. Και εσάς όμως δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου στην παρακολούθηση. 

Πιστεύουμε ότι πλέον οι περισσότεροι Έλληνες έχουν εξοικειωθεί με αυτό το θέμα. Και είναι καλύτερο να το βλέπεις στην original εκδοχή του. Δεν σας κρύβουμε ότι ψάξαμε βέβαια να την βρούμε και στα Ελληνικά αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Ίσως αργότερα να προστεθούν και υπότιτλοι στην γλώσσα μας). Το κάθε DVD έχει δύο επεισόδια + άλλα δύο Bonus.

 To Sharpe πρωτοβγήκε το 1993 και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την υπέροχη ανάλυση, ειδικά του πρώτου επεισοδίου, που είναι και το παλαιότερο. Εάν αποφασίσετε να την αγοράσετε και εσείς δεν θα χάσετε! Θα προσθέσετε άλλο ένα αριστούργημα στην συλλογή σας και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Sean στα καλύτερά του όπως επίσης και την μεγάλη μάχη του Βατερλό έτσι ακριβώς όπως έγινε. Βασισμένη στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα και στο στρατηγικό σχέδιο που ακολούθησε ο Δούκας του Ουέλινγκτον για να αντιμετωπίσει τον Ναπολέοντα. Επίσης η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Προλάβετε γιατί έχουν γίνει ανάρπαστα!


Σημείωση : Το Επίσημο Website της σειράς συνεργάζεται με το Amazon και μέσω αυτού μπορείτε να βρείτε τα DVD ξεχωριστά εάν δεν θέλετε να αγοράσετε την συλλογή. 

Details:

Sean Bean (Lord of the Rings, Goldeneye) is Sharpe, a troubled outsider, who following a heroic act of bravery, finds himself promoted to the rank of officer. In this definitive collection of the acclaimed drama, follow his breathtaking adventures commanding the King’s Rifles during the Napoleonic Wars.

This collection contains all 15 Sharpe adventures to date, covering all of Sharpe's battles, both personal and professional:

Sharpe's Rifles
Sharpe's Eagle
Sharpe's Company
Sharpe's Enemy
Sharpe's Honour
Sharpe's Gold
Sharpe's Battle
Sharpe's Sword
Sharpe's Regiment
Sharpe's Siege
Sharpe's Mission
Sharpe's Revenge
Sharpe's Justice
Sharpe's Waterloo
Sharpe The Legend
  Please note: This series does not include Sharpe's Peril or Sharpe's Challenge

Πατήστε στην εικόνα για να μπείτε στο Amazon: