Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Τι σκέφτονται άραγε οι άλλοι χαρακτήρες όταν βλέπουν τον Sean Bean Να τους πλησιάζει στις ταινίες;


Τι σκέφτονται άραγε οι άλλοι χαρακτήρες όταν βλέπουν τον Sean Bean Να τους πλησιάζει στις ταινίες; Προφανώς οι περισσότεροι ρόλοι που έχει παίξει είναι ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν πονοκέφαλο στους υπόλοιπους ήρωες. Προσπαθήσαμε λοιπόν να μπούμε στο μυαλό τους και να φτιάξουμε μία λίστα με τις καλύτερες στιγμές (που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως προειδοποίηση για να μην την ξαναπατήσουν άλλη φορά!) Παρ' όλη όμως την γενική αναστάτωση που προκαλεί δεν σταματάμε ποτέ να τον αγαπάμε. Γιατί when he is good, he is very good. But when he is bad, he is better!


 1. Μην του κλέψεις ποτέ βαλίτσα με λεφτά. Θα μπει στο σπίτι σου και θα στο κάνει καλοκαιρινό. (Ca$h)
 2. Έχεις κάτι μικρό, χρυσό και πολύτιμο με μαγικές δυνάμεις και δεν θέλεις να του το δώσεις; Μην ανησυχείς. Θα το πάρει μόνος του χωρίς να σε ρωτήσει καν. (Lord Of The Rings)
 3. Θέλεις να πας διακοπές με τον φίλο σου και τον συναντάς στο δρόμο. Μην τον βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο. Γιατί θα χάσεις τον φίλο σου και το αυτοκίνητο και θα βρεθείς να τρέχεις αναμαλλιασμένη στην Εθνική. (The Hitcher)
 4. Είσαι κλωνοποιημένο ον και ζητάς την βοήθεια ενός γιατρού να σου σώσει την ζωή; Μην απευθυνθείς στον Sean Bean.. Θα σε οδηγήσει αμέσως στα τρίσβαθα της κολάσεως. (The Island)
 5. Θέλεις να εξαλείψεις την πανούκλα και τον ορίζεις αρχηγό της ομάδας διάσωσης; Μην είναι τόσο σίγουρος ότι θα κάνει πάντα το σωστό! (Black Death)
 6. Τον θεωρείς καρδιακό σου φίλο και τον εμπιστεύεσαι; Μεγάλο λάθος! Θα σε βάλει ακόμα και τανκς να οδηγήσεις στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης για να τον πιάσεις και έπειτα θα την κοπανήσει με ένα ελικόπτερο και θα μείνεις να κοιτάς τον ηλιόλουστο ουρανό! Άσε που θα σου πει και στο τέλος ότι είναι καλύτερος από σένα! (James Bond, Goldeneye)
 7. Είσαι αγελάδα και έχεις εξαγριωθεί από έναν τρελό παππούλη; Άλλη φορά όταν δεις τον Sean Bean καλό θα είναι να σταματήσεις γιατί θα βρεθείς να αιωρείσαι στο κενό λες και είσαι αερόστατο. (The Field)
 8. Είσαι κληρικός που προφασίζεσαι ότι δεν αισθάνεσαι τίποτα; O Sean θα σε διαψεύσει περίτρανα παρουσιάζοντάς σου την μαγεία της ποίησης. Προς θεού, μην τον πυροβολήσεις γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μας! (Equilibrium)
 9. Είσαι ο Indiana Jones και αποφασίζεις να του σκοτώσεις τον αδερφό; Θα σου κόψει το ρεύμα, θα μπει στο σπίτι σου και θα σε κάνει να τρέχεις να σωθείς με το κερί στο χέρι. (Patriot Games)
 10. Είσαι μανιακός καπνιστής; Μετά χαράς θα σου προσφέρει αναπτήρα για να ανάψεις τσιγάρο. Θα είναι όμως το τελευταίο σου! (Cleanskin)
 11. Μην τα βάλεις με τον Δία. Ειδικά αν αυτός είναι ο Sean Bean. (Percy Jackson)
 12. Αν τον αφήσεις να γίνει μέλος της ομάδας - συμμορίας σου μην κοιμηθείς ποτέ με την γυναίκα του (Essex Boys) και μην του πεις ποτέ επίσης ότι σου σκότωσαν την γυναίκα (Outlaw)
 13. Είσαι ο Pat και έχεις πονόδοντο; .. Μην του το αποκαλύψεις ποτέ. Θα σου βγάλει το δόντι ακόμα και με τανάλια και χωρίς αναισθητικό φυσικά! (Sharpe)
 14. Μην του πεις ποτέ ότι είδες τους Whitewalkers.. Θα καταλήξεις να χάσεις το κεφάλι σου με αποτέλεσμα να τους ξαναδείς και στον άλλον κόσμο! (Game Of Thrones)
 15. Όταν σου λέει να μην πεις τίποτα, να μην λες τίποτα. (Don't Say A Word)
 16. Είσαι ο Nicolas Cage και τον παίρνεις μαζί σου, θεωρώντας ότι δεν θα σου κλέψει τίποτα και προπάντων δεν θα σε αφήσει να πεθάνεις μόνος και έρημος στην μέση του πουθενά; Ακόμα το μετανιώνεις έτσι δεν είναι;  (National Treasure)
 17. Σου είπε να κάνεις μια δουλειά σωστά και εσύ απέτυχες και σε έπιασε η αστυνομία; Παρόλα αυτά έχεις ακόμα ελπίδες ότι δεν θα προσπαθήσει να σε σκοτώσει; Φυσικά και θα το κάνει... Πρώτα βέβαια θα σπάσει όλες τις τηλεοράσεις που βρίσκονται στο σπίτι του για να εκτονωθεί! (Death Race 2)
 18. Μην επαναπαυτείς όταν τον δεις να καπνίζει πούρο, έχοντας μαζί του όμορφες υπάρξεις... Πάντα κρύβει ένα μπαζούκας κάπου εκεί κοντά σε περίπτωση που θελήσει να σε ανατινάξει! Έτσι γιατί του τάραξες την ησυχία του! (Soldiers Of Fortune).
Απλά Θεός! Respect!