Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οργισμένοι οι γείτονες του Sean Bean

Από την ταινία ''Troubles'' (1988) στον ρόλο του Captain Bolton
Φήμες έλεγαν πως ο Sean Bean ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές στην ιδιωτική του κατοικία στο Belsize. Τελικά επιβεβαιώθηκαν. Το σπίτι αυτό το είχε αγοράσει μαζί με την πρώην γυναίκα του Abigail Cruttenden το 1998. 

Ο ίδιος έχοντας μεγάλη αγάπη για την κηπουρική έχει σκοπό να μετατρέψει την ταράτσα του σε ένα μεγάλο κήπο όπου εκεί θα βάλει κάθε λογής φυτά και δέντρα για να ασχολείται με αυτά τον ελευθερό του χρόνο. Τέλος θα καλύψει τον γύρω χώρο με τείχο 6μέτρων περίπου ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων. 

 Ζήτησε λοιπόν άδεια από τις τοπικές αρμόδιες αρχές να επεκτείνει την κύρια κατασκευή. Ο extra αυτός χώρος όμως βρίσκεται σε ένα σημείο όπου ο ηθοποιός (σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων του) θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα σπίτια τους. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. 

Έτσι του έκαναν αγωγή να σταματήσει όλες τις διαδικασίες για να μην θέσει σε κίνδυνο την προσωπικη τους ασφάλεια και ιδιωτική ζωή. Ο Sean Bean δεν έδωσε καμία απάντηση στους οργισμένους γείτονες, το δικαστήριο όμως έκανε δεκτό το αίτημά τους.