Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

O George R. R. Martin μιλάει για την Τρίτη Σεζον και τον Ned Stark


Η εκτέλεση του Ned Stark στο ένατο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Game Of Thrones ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς. Συγκίνησε εκατομμύρια θεατές από ολόκληρο τον κόσμο ακόμα και τον ίδιο τον Sean Bean που ενσάρκωσε τον ρόλο. 

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η σκηνή του αποκεφαλισμού ήταν πέρα για πέρα τραγική για δύο λόγους: 

Ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας σκοτώθηκε ενώ ήταν αθώος και επίσης όλο αυτό διαδραματίσθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Ως ηθοποιός αισθάνεται τυχερός που έπαιξε έναν τόσο καλό ρόλο και συνέχισε λέγοντας πως η εκτέλεση του Ned ήταν μία δύσκολη -αλλά μεγαλόπρεπη σκηνή- γιατί έπρεπε να παρουσιάσει με επιτυχία τα ανάμεικτα συναισθήματα που ένιωθε ο ήρωας τότε. 

Και δεν ήταν μόνο ο φόβος.. Ήταν η απορία, η προδοσία, η αγωνία, η λύπη για τα παιδιά του και η γενναιότητα που όφειλε να δείξει για την τιμή την δική του και της γενιάς του. ''Εμείς οι ηθοποιοί για τέτοιες στιγμές ζούμε'' είχε πει σε μία παλαιότερη συνέντευξή του.

Στις 31 Μαρτίου η τρίτη σεζόν του Game Of Thrones ξεκινάει. Και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πρώτα Spoilers. Πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει ένας ακόμα εξίσου σοκαριστικός θάνατος που θα συγκλονίσει για μία ακόμα φορά τους τηλεθεατές. 

Ο George R. R. Martin πριν λίγες μέρες δήλωσε στο MTV πως σκοπεύει να ''εξαφανιστεί'' μετά την προβολή του επίμαχου επεισοδίου για να αποφύγει τις αντιδράσεις των φανς. Δεν θα μπει ούτε στο ίντερνετ επίσης. 

''Κρίνοντας από την αντίδραση του κοινού όταν αποκεφάλισαν τον Ned Stark, πιστεύω ότι πρέπει να πάω να κρυφτώ κάπου που δεν θα υπάρχει τηλεόραση την μέρα που θα προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο. Ούτε στο ίντερνετ δεν θα μπω και έτσι δεν θα μπορεί να με βρει κανείς!''